Hinnasto

Äitiyslomalla loppuvuoden 2022, seuraa ajanvarauksen aukeamista instagramista ja facebook sivuilta!

Kaikki palvelut toteutetaan kotikäynteinä

Elle Tens laitteen vuokraus 40€/viikkoa

Vuokra sisältää käytön ohjauksen, monikäyttöiset elektroidit ja paristot. Toimitus ilmaiseksi Kokkolan ja Kälviän alueella. Voidaan postittaa, vastaanottaja maksaa postikulut.
Varattavissa marraskuusta 2022 lähtien.

Ohjaus ongelmatilanteissa (imetys-, uniongelmat yms) 60€/tunti

Tukea vauva-arjen haasteisiin: itkuisuus, ravitsemus/imetysongelmat, univaikeudet tai muu. Mietitään yhdessä mistä juuri teidän vauva pitää ja millainen vanhemmuus teidän perheeseen vastasyntyneen kanssa sopii. Tuntimäärä sovitaan aikaa varattaessa.

Tiesitkö, että imetysohjauksesta on mahdollista saada kelakorvaus? Pyytäessäsi yksityinen lääkäri voi kirjoittaa imetysohjaukseen lähetteen 901D, sairaanhoitajan antama hoito, enintään 60min, jolloin saat Kelakorvauksen käynnistä.

Etäpalvelut 25€/puoli tuntia

Ohjausta- ja neuvontaa voi useissa tapauksissa toteuttaa myös etänä, videoyhteydellä tai puhelimitse. Tuntimäärä sovitaan aikaa varattaessa.
Mikäli olet epävara voiko asiaasi hoitaa etänä, voit maksutta olla yhteydessä ja keskustellaan tarpeista.

Ohjaus vastasyntyneen perushoitoon 25€/puoli tuntia, myös ryhmille

Ohjausta vauvan ravitsemukseen, perushoitoon ja elekieleen liittyen. Ohjauksen voi myös pyytää ryhmälle max 4 vauvaperhettä. Tuntimäärä sovitaan aikaa varattaessa.
Erinomainen esim Babyshowereille!

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 50€ n.45min

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta alle 1v ikäisille. Vauvojen hieronta on max 30 min. Käynti sisältää keskustelua vauvan voinnista ja oireenmukaiset kotihoito-ohjeet. Mikäli vauva-arjessa on ongelma johon kavataan enemmän neuvontaa ja ohjausta suosittelen varaamaan 1h käynnin (60€), jolloin jää enemmän aikaa ongelman kartoittamiselle ja ohjaukselle.

Lapsen vyöhyketerapeuttinen hieronta 52,50€ n.50min

Vyöhykerapeuttinen hieronta lapselle n. 40min ja oireen mukaiset kotihoito-ohjeet.

Lapsen hieronnan yhteydessä vanhemmalle päähieronta n. 10min 5€

Rentouttavassa päähieronnassa hierotaan päänahkaa, korvien vyöhykealueita ja kallonpohjaa, hieronta lievittää stressiä.

Lapsen hieronnan yhteydessä vanhemmalle vyöhyketerapeuttinen kehonhoito n. 40min 40€

Rentouttavassa kehonhoidossa hierotaan mm. pään alue, korvien vyöhykealueet, kallonpohja, niska kevyesti, kädet, jalkojen vyöhykealueet. Hemmotteluhoito auttaa lievittämään stressiä ja rentouttamaan kehoa.

Lahjakortti

Lahjakortin voit ostaa haluamallasi summalla mihin tahansa palveluun, ihana lahja babyshowereille tai vastasyntyneen vauvan vanhemmille!

Ajanvaraukset tekstiviestillä tai sähköpostilla

Minut tavoitat parhaiten viestillä tai sähköpostilla. Laita viestiä ja vastaan sinulle takaisin mahdollisimman pian. Puhelimessa voidaan jutella tarpeistanne. Tarpeiden kartoittamisesta ei tule lisämaksua eikä yhteydenotto velvoita vielä mihinkään. Ole rohkeasti yhteydessä!

Puhelinnumero 0504000798
Sähköposti sarai@pienoisa.fi

Tyytyväisyystakuu - Käyntiä ei veloiteta mikäli koet, ettei käynnistä tai palvelusta ollut teille apua! 😊

Hinnat sisältävät alv 24%.
Peruutukset viimeistään 24 tuntia ennen varauksen alkua. Kokonaan peruuttamattomasta varauksesta peritään täysi maksu. Kokkolan keskustasta 15km säteellä ei peritä matkakorvauksia. Tämän ylittävältä matkalta kilometrikorvaus 2022 on 0,46€/km.